OTA YHTEYTTÄ+358 1 0324 6510

Filosofiamme

FILOSOFIAMME

Tavoitteena täydellisyys. Tämä filosofia on jokaisen tuotteemme ja palvelumme takana. Vaikka tilaisit vain yhden hyllyn, laatikon, tai monimutkaisen keräilyjärjestelmän, voit aina luottaa tuotteidemme ja palveluidemme korkeaan laatuun. Kehitämme jatkuvasti järjestelmiämme päästäksemme lähemmäksi tätä tavoitetta.

Keskiössä asiakas. Asiakas on lähtökohtamme tuotesuunnittelussa sekä laadun kehityksessä. Henkilökuntamme on sitoutunut tuottamaan optimaalisen ratkaisun vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Innovaatio. Ajatuksenamme on parantaa jo saavutettua ja suunnata katse tulevaisuuteen. Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka tuottavat todellista lisäarvoa asiakkaillemme. 

Laatu ja turvallisuus. BITO-tuotteet täyttävät kaikki viranomaisten laatimat turvallisuussäädökset ja ovat linjassa vaativampienkin työturvallisuusmääräysten kanssa.

BITOn laatujärjestelmä on saanut DIN EN ISO 9001:2008 -sertifikaatin. Laaduntarkkailu on osa koko sisäistä prosessiamme tuotekehityksestä valmistukseen ja jakeluun.

Laatuamme tarkkaillaan jatkuvasti sekä sisäisesti että ulkopuolisin tarkastuksin. BITO onkin luokiteltu huomattavasti keskitasoa korkeammalle niin turvallisuudessa, hyllyjen kantavuudessa, materiaaleissa kuin henkilöstöresursseissakin.

Henkilöstön sitoutuminen. Menestyksemme perustuu motivoituneeseen ja  pätevään henkilöstöömme. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti tuotantolaitoksillamme, pääkonttorissamme, sekä paikallisissa toimipisteissämme.