OTA YHTEYTTÄ+358 1 0324 6510

Monikäyttölaatikot U-Turn

Monikäyttölaatikot [BITOBOX U-Turn]

U-Turn moikäyttölaatikot

Pinoutuvaa BITO U-Turn -laatikkoa voidaan käyttää varastointiin, keräilyyn ja kuljettamiseen. Muihin samankokoisiin markkinoilla oleviin pinoutuviin laatikoihin verrattuna BITO U-Turn -laatikon tilavuus on 20 % suurempi. Lähes pystysuorien laatikon sivuseinien ansiosta  tilaa tarvitaan sisäkkäin pinottuna 60 % vähemmän. Sisäkkäin pinoutuva laatikko säästää arvokasta tilaa varastossasi ja paluukuljetuksissa.

BITOn pinoutuvia laatikoita on saatavilla kolmella erilaisella pohjavaihtoehdolla,Vakiopohja on ihanteellinen manuaaliseen käyttöön. Laatikko ristikuvioisella pohjalla on paras ratkaisu raskaisiin kuormiin ja automaattivarastoihin. Tuplapohjainen laatikko sopii automaattitrukkivarastoihin ja linjastoille.

U-Turn -laatikossa on kaksi vaihtoehtoa kädensijoille. Laatikkoon voidaan valita ergonimisesti muotoillut kantoaukot lyhyelle sivulle tai kantokahvat maksimoimaan käyttötilavuutta.

Lisäksi laatikon värin voi valita neljästä vaihtoehdosta: vihreä, punainen, sininen ja harmaa.

Käyttötarkoituksesta riippuen BITO U-Turn -laatikkoa on saatavilla useampia kokoja. 

BITO U-Turn -laatikko on tehty kestävästä muovista. Laatikko kestää -20 asteesta aina +90 asteeseen.

Näillä käytännöllisillä laatikoilla on pitkä käyttöikä. Se auttaa pakkausjätteen vähentämisessä ja hiilijalanjäljen pienentämisessä.

QUICK-LINK: video